Twinkel-Tinkel, telefoon: 06-42142457
info@twinkel-tinkel.nl

Werkwijze

Weet je al in welk thema je een feest wil geven, neem dan ruim van tevoren contact op om de kist en al je wensen te bespreken. Wil je er uitnodigingen bij, dan zorgen we dat je die, samen met het draaiboek, 2 weken van tevoren thuis gestuurd krijgt. De kist wordt een dag voor het feest bij je thuis gebracht (binnen een straal van 15km, zonder reiskostenvergoeding) en een dag na het feest weer opgehaald. Woon je verder weg, dan kan de kist ook gebracht worden, maar vragen wij een kleine onkostenvergoeding. Natuurlijk is het ook mogelijk om (in overleg) de kist hier af te komen halen. Wordt de kist vervolgens te laat terug gebracht, rekenen wij hier €15,00 per dag voor.

Bij het brengen van de kist betaal je zowel de huur als ook de borg voor de kist. Natuurlijk krijgt je de borg terug wanneer de kist en de inhoud onbeschadigd en compleet terug komt. Voorin de werkmap zit een lijst met inhoud. De huur en de borg kunnen eventueel van tevoren worden overgemaakt. Zolang het bedrag niet op de rekening staat op de dag dat de kist gebracht wordt, of het niet gegeven kan worden tijdens de aflevering, nemen wij de kist weer mee terug.

Het wassen van de kleding doen wij zelf, dus daar heeft u verder geen omkijken naar.

Wil je graag een thema, maar hebben wij deze (nog) niet in onze voorraad, geef dit dan zo snel mogelijk aan. Binnen 4 - 6 weken (afhankelijk van de drukte) zorgen we er voor dat er een complete kist tot je beschikking staat, waar al je wensen in verwerkt zijn.